Achteraf betalen

Het gaat op deze website over het veilig betalen. Wil je echt veilig betalen dan is achteraf betalen natuurlijk een prima keuze. Je betaalt dan pas als je de goederen geleverd hebt gekregen en zo weet je dat er eigenlijk niets mis kan gaan. Er zijn in ons land wel meer veilige betaalmethoden en daar kun je ook op deze website over lezen. Wanneer je online winkelt dan is het goed om te weten dat er meerdere mogelijkheden zijn om te betalen. Steeds meer webwinkels bieden de klanten ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Zoek je dan ook een alternatief voor het betalen met iDeal of betalen met een creditcard dan is dit een prima keuze.

Waar dien je op te letten?

beveiligd-online-betalen-in-de-webshopEr zijn een aantal zaken waar je op dient te letten als je achteraf wilt betalen. Het belangrijkste zijn de kosten die deze betaalmethode met zich meebrengt. Er zijn webwinkels die niets voor deze betaalmethode rekenen maar er zijn ook webwinkels die een bepaald bedrag aan administratiekosten vragen. Dit is dan voor de acceptgiro die met de bestelling meegestuurd wordt. Bij de keuze voor de betaalmethoden zie je vaak meteen staan wat de kosten zijn. Mochten de kosten hoog zijn dan kan het verstandig zijn om voor een andere betaalmethode te kiezen. Wil je dan meteen betalen dan is het wel belangrijk dat je zeker weet dat je aan het winkelen bent in een betrouwbare webwinkel. Dit kun je opzoeken op een zoekmachine en je kunt ervaringen van andere klanten lezen. Zo krijg je een goed beeld van de webwinkel en zo weet je dan meteen of het veilig is om direct te betalen. Twijfel je dan kun je alsnog kiezen voor achteraf te betalen, de kosten voor lief te nemen of een andere webwinkel te zoeken die het product ook verkoopt.

De kredietcheck

Webwinkels die het later betalen aanbieden hebben vaak wel een kredietcheck. Je moet dan ook een aantal gegevens opgeven die je bij de andere betaalmethoden niet op hoeft te geven. Het is dan bijvoorbeeld noodzakelijk om je geboortedatum in te vullen. Er zal dan meteen een controle plaatsvinden. Je ziet dan ook direct of jij door de check bent gekomen. Is dit niet het geval dan kan het zijn dat je een notering bij het BKR hebt. De payment provider die betaling aanbiedt staat duidelijk vermeld. Wil je weten waarom je niet door de check bent gekomen dan kun je ook contact opnemen met de organisatie.

Er zijn steeds meer betaalmethoden om uit te kiezen

paypal_logo_centerEr komen steeds meer betaalmethoden bij waar je uit kunt kiezen als je online wilt betalen. Het betalen achteraf dat is veilig maar je kunt ook gerust eens kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn. Niet iedere webwinkel die biedt de mogelijkheid om pas na het leveren te betalen. Het is dan ook goed om te weten welke mogelijkheden er nog allemaal meer zijn. Op deze website vertellen wij je meer over de mogelijkheden. Zo krijg je een goede indruk van de betaalmethoden en of deze veilig zijn.