Skrill

Skrill-Betalen-Online-BingoHet betalen met Skrill gebeurt nog niet vaak in ons land. Dit komt ook omdat deze nog niet zo bekend is. Wel zien we steeds vaker dat deze methode gebruikt wordt en dat steeds meer Nederlanders van deze betaalmethode gebruik maken. Het is een betaalmethode waarbij je een eigen account krijgt waarmee je de betalingen kunt verrichten. Je kunt het dus vergelijken met PayPal. Ook over deze betaalmethode kun je een uitgebreid artikel op deze website vinden. Zoek je een alternatief om te betalen op het internet dan zou je dus niet alleen voor PayPal kunnen kiezen maar ook voor Skrill. Dit is ook een prima manier om veilig betalingen te verrichten.

Het is ook mogelijk betalingen te ontvangen

Het is niet alleen mogelijk om op deze wijze te betalen. Je hebt ook de mogelijkheid om met de betaalmethode betalingen te ontvangen. Dit kun je snel en makkelijk doen. Deze betaalmethode mag dan nog niet zo bekend zijn onder deze naam maar misschien ken je wel de naam Moneybookers. Dit was de vroegere naam van deze betaalmethode. In het Verenigd Koninkrijk is dit een betaalmethode die erg veel gebruikt wordt en het is dan ook een dienst die al vele miljoenen gebruikers heeft. Dit geeft ook wel aan dat het een veilige dienst is waar je zonder zorgen gebruik van kunt maken. Het betalen op deze wijze gaat snel en ook als je een betaling aan een buitenlands bedrijf of persoon wilt doen kun je op deze wijze makkelijk betalen. Het storten van geld op je account kun je makkelijk doen en dit is mogelijk met een overboeking. Een overboeking kan echter wel meerdere dagen duren. Wil je dat het geld meteen op je rekening staat dan kun je ook gebruik maken van iDeal. Je hebt het geld dan meteen op je rekening staan en je kunt ermee betalen.

De prepaid creditcard

ideal_stock_3Er zijn steeds meer winkels en payment providers die Skrill als betaalmethode accepteren. Toch is dit nog niet bij iedere webwinkel het geval. Het is dan ook goed om te weten dat je via Skrill een prepaid creditcard kunt aanvragen. Hier kun je dan het tegoed van je rekening voor gebruiken en op deze wijze kun je dan wel betalen. Dit is ook een goede mogelijkheid als je de betalingen die je ontvangt liever niet op je rekening laat uitkeren.

De kosten en de alternatieven

Het kan zijn dat je extra kosten moet betalen als je op deze wijze een betaling wilt verrichten. Dit is dan vaak een bepaald percentage van het bedrag wat je moet betalen. Kijk dan ook altijd goed welke kosten er zijn en of je dan niet op een andere wijze kunt betalen. Wil je een betaalmethode die vergelijkbaar is aan Skrill dan zou je Neteller of PayPal kunnen proberen. Wil je alleen snel en makkelijk betalen op het internet en wil je geen extra kosten betalen dan kun je ook voor iDeal kiezen. Dit is ook een prima manier om online betalingen te verrichten.